кадри:7/8 тв, Novini.bg Борисов вече дава прогнози за следващи избори. Според премиера

...
кадри:7/8 тв, Novini.bg Борисов вече дава прогнози за следващи избори. Според премиера
Коментари Харесай

Борисов: Слави Трифонов носи цялата отговорност за провалените следващи избори

кадри:7/8 тв, Novini.bg 

Борисов към този момент дава прогнози за последващи избори. 

Според премиера в оставка Бойко Борисов водачът на " ИТН " Слави Трифонов ще носи цялата отговорност за провалянето на идващите избори. Коментарът му идва на фона на признатите на първо четене промени в Изборния кодекс по предложение на " ИТН ", предава

 
" От практиката знам, че когато една партия се заеме първо с изборния кодекс, в никакъв случай няма триумф за тях ”. Това съобщи министър председателят в оставка Бойко Борисов пред младежи от ГЕРБ във видео, предавано във Фейсбук профила му.
 
„ Депутатът Трифонов може би не разбра какво му направиха. Всички си отхвърлиха своите изборни закони. Но от второто четене депутатът ръководител на партия Слави Трифонов носи цялата отговорност за провалените последващи избори. Това ще му го подсещам всеки ден. Когато ги касират, ще го обвиня в задкулисие с Радев, че желае да държи страната в тирания. Нека ги одобряват предложенията, гласувайте с 200 и се смейте за това, което ще причинят на страната ”, обърна се Борисов към актива на партията.
 
" Нека пристигна Слави Трифонов против мен и да си приказваме за политика. Ще се усеща по същия метод, както аз в случай че ме вкарат в неговото шоу и ми дадат микрофон да запея ария. Ще пея, само че не като него. Това е разликата, това осъзнават сега. Излизат, атакуват дами в Народното събрание, съскат. Ето управлявайте, един месец мина, вие ме държите министър председател. Нали искахте да се махам ", продължи Борисов.
 
" Сега целия свят се отхвърля от електронното гласоподаване поради хакерите, ние ще го вкарваме. Знам най-малко две разследващи централи, които ще се намесят незабавно и ще видите резултатите. Искат да вкарат гласоподаване по пощите - вижте в Австрия по какъв начин касират изборите ", даде образец министър председателят в оставка.
 
Борисов разкритикува Радев и че се бави с връчването на мандата за сформиране на държавно управление на втората партия. Той уточни още, че Радев не е изказал позиция по проблема с Алексей Навални, шпионския скандал и напрежението в Източна Украйна.

„ Защо упорстваха толкоз бързо да върнем мандата? Ние през вчерашния ден в 07:30 правихме изпълнителна комисия, с цел да го върнем в 09:30 и президентът да употребява деня да даде мандата на втората партия. Тя да ни разгласи 1 месец след изборите кой ще е министър председател и кои ще са министрите. Вече 1 месец след изборите не знаем какво ще вършат. Хвърлиха се да вършат комисии ”, добави Борисов.

Преди това той разяснява Мая Манолова, която през вчерашния ден като ръководител на комисията по проверка нахлу в „ Булгартрансгаз ” и изиска цялата документи по „ Балкански поток ”.

„ Тя би трябвало да прави шоу. Тя би трябвало да приказва всекидневно, ежеминутно, тази нервност да продължава. Да изпратят писмо до съответните организации за това, което желаят. Ще им ги сложат в папки, ще ги закарат в Народното събрание под списък. Такива работи – дай ми флашката. Такива работи няма! Писмено! Ние сме правова страна, всичко ще им дадем. Не желаеме оставка ”, съобщи Бойко Борисов.

 Ако беше елементарно - комунистите щяха да са създали метро - в Москва има, тук нямаше, уточни министър председателят в оставка.

" Ние паркове, градини, инфраструктура, пречиствателна станция, детски градини учебни заведения - целево - всичко това се е направило. София е съвременен град ", заключи той.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР